Betaal veilig en eenvoudig met iDEAL


Wat is Danzza?
Danzza is een ontmoetingsplaats waar u mbv profielen en zoekfunctionaliteit de juiste mensen kunt ontmoeten die u verder op weg zouden kunnen helpen in het vervullen van uw kinderwens.

Voor wie is Danzza?
Danzza is voor eicel en spermadonoren én voor mensen die op zoek zijn naar eicel of spermadonoren (zgn. wensouders of ontvangers). Kortom, mensen die een kinderwens in wat voor vorm dan ook in vervulling wensen te zien gaan.

U bent al lid van Danzza voor €19 per maand. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden en lidmaatschapsvormen klikt u hier.


Danzza is uniek Danzza is uniek.
Wij brengen namelijk voor het eerst alle partijen met aansluitende wensen en behoeften samen op één website: eicel en spermadonoren, én mannen, vrouwen en stellen met een kinderwens.
Danzza is eenvoudig Danzza is eenvoudig.
Wij laten u kennismaken dmv overzichtelijke profielen. Met onze interne zoek-machine zoekt u naar geschikte, serieuze partners. Verder geen tierlantijnen; gewoon eenvoudig en overzichtelijk.
Danzza is veilig Danzza is veilig.
We maken gebruik van het SSL protocol (https) om de uitwisseling van gegevens tussen uw browser en onze website te versleutelen. Verder gebruiken we diverse software en checks om onze systemen en database te beveiligen tegen misbruik.
Danzza is serieus Danzza is serieus.
Wij stellen ons ten doel om alle partijen bij elkaar te brengen zodat kinderwensen op verantwoorde wijze in vervulling kunnen gaan. Daarom is Danzza ook een betaalde service voor iedereen! Wij willen namelijk alleen serieuze en verantwoordelijke mensen die respectvol met elkaar een levensveranderend traject willen en kunnen doorlopen.
Danzza is anoniem Danzza is anoniem.
Uw profiel is anoniem en via ons interne berichten-centrum kunt u veilig in contact treden met andere leden. U bepaalt zelf wanneer u uw persoonlijke details deelt met andere partijen en/of buiten de Danzza website contact opneemt met andere leden. Uw profiel wordt ook niet opgenomen in zoekmachine resultaten.
Danzza is informatief Danzza is informatief.
Wij verzamelen op onze website relevante informatie op juridisch, medisch en aanverwant gebied en stellen deze ter beschikking van onze betalende leden. Zo helpen we u nog een extra beetje op weg.
Danzza hoe werkt het? Hoe werkt Danzza?

 

Oproep aan:
Personen of stellen met een kinderwens die overwegen gebruik te maken van een sperma donor of die in het verleden gebruik hebben gemaakt van een spermadonor. Wilt u meewerken aan een onderzoek om de bemiddeling tussen spermadonoren en wensouders te verbeteren?

U kan meedoen aan het onderzoek als:

  • U in de leeftijdsgroep van 18 tot 43 jaar valt
  • U overweegt via het internet een donor te zoeken of als u in het verleden gebruik heeft gemaakt van het internet om een sperma donor te zoeken
Heeft u interesse om mee te werken aan dit onderzoek in het kader van een afstudeerstage aan de faculteit aard- en levenswetenschappen van de VU? Mail dan voor meer informatie of een afspraak voor een interview naar:
artikel in het NHD

3 nov. 2012 Danzza viert zijn 1-jarig bestaan, NHD rapporteert met quote Hoogleraar Ethiek: "De toon van Danzza stemt positief".

8 dec. 2011Hier lees je de antwoorden van minister Schippers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) op de kamervragen over bemiddelingssites waar zich sperma- en eiceldonoren aanbieden die waren ingezonden door SP kamerlid van Gerven naar aanleiding van de lancering van Danzza.

1 dec. 2011Evelien te Boekhorst van Danzza was bij Koffietijd.

24 nov. 2011Danzza was te zien in Nieuwsuur.

14 okt. 2011Nog voor de officiële lancering van de website was Danzza al volop in het nieuws. Evelien te Boekhorst van Danzza sprak reeds in diverse radio interviews op Radio Decibel, WildFM, KRO en Radio1. Hieronder vindt u een aantal persberichten naar aanleiding van de eerste mediagolf:

AD | NRCNEXT | Metro Nieuws | VARA | FFCentraal | Babybladen | POWned


In Nederland is commerciële donatie niet toegestaan; de donor dient altruïstische motieven te hebben. U bent in overtreding van de Nederlandse wet en tevens van de Danzza Algemene Voorwaarden indien u ons platform gebruikt voor commerciële doeleinden. Hiervan wordt direct aangifte gedaan en uw profiel zal per direct en permanent worden verwijderd.

Danzza raadt u aan om in verband met erfelijke factoren een eventueel vervolgtraject onder medische begeleiding te doorlopen. Wellicht heeft u zo'n traject al eens doorlopen en is deze erfelijke informatie bij u reeds bekend. Het is aan u de keuze of u deze informatie op uw profiel wilt delen of dat u dit onderwerp liever in een later stadia aansnijdt, bijvoorbeeld via privéberichten met uw Danzza contact(en).

Welkom

Ontmoet serieuze eicel- en spermadonoren of ontvangers (wensouders) in een veilige omgeving.
registreer nu een gratis account bij Danzza

Leden login

Testimonial

Hoi mensen van Danzza,
Ik heb een fijne spermadonor gevonden via jullie site ... Ik was al een jaar op zoek en bij Danzza heb ik gelukkig geen rare ervaringen opgedaan: alleen maar serieuze, nette mensen!

MC Kinderwens

Medisch Centrum Kinderwens is een cliëntvriendelijk zelfstandig centrum gespecialiseerd in (on)vruchtbaarheid en de daarbij behorende problematiek. Wacht- en toegangstijden zijn minimaal. Vrijwel alle uit te voeren onderzoeken en behandelingen vallen onder de basisverzekering, wij hebben met alle verzekeraars contracten.