• 繁體中文
  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Oproep voor televisieprogramma

U bent hier

Hallo!

Graag willen wij ons aan jullie voorstellen en uitleggen waarom wij een oproep plaatsen op deze site.
Wij (Jessie,Marijke en Mireen) werken voor het productiehuis Tuvalu Media, beter bekend door programma’s als DNA Onbekend, Babyboom, Maestro e.d.
Een aantal weken geleden zijn we begonnen met een bijzonder project voor NPO1 en daar zijn we heel erg trots op. Wij vinden – en daarin worden we van vele kanten aangemoedigd – dat er aandacht besteed moet worden aan het gevoelige onderwerp: de (nog) onvervulde kinderwens. Voor deze informatieve serie zijn we opzoek naar mensen met een kinderwens, voor wie kinderen krijgen niet op de “traditionele” manier kan. In het programma volgen we op een integere manier mensen die noodgedwongen dankzij de hulp van een bekende (ei-of zaadcel)donor, draagmoeder of co-ouder(s) hun kinderwens willen vervullen. Alle aspecten die bij dit proces komen kijken, worden belicht met als doel anderen te inspireren, bewustwording te creëren en dit gevoelige onderwerp bespreekbaar te maken en de acceptatie te vergroten.

Ben je een single vrouw en wil je dankzij de hulp van een bekende zaaddonor moeder worden of ben je op zoek naar een homostel voor co-ouderschap?
Of zijn jullie een lesbisch stel met die wens?
Zoek je als homostel een leuke single vrouw om een co-ouderschap mee aan te gaan of zijn jullie op zoek naar een draagmoeder?
Of ben je als heterostel op zoek naar een ‘logeerbuik’ voor jullie kindje?
Of zoek je een eiceldonor?
Of ben jij een transgender met kinderwens?

Wij willen aandacht besteden aan een zo breed mogelijke doelgroep om het onderwerp zo uitgebreid mogelijk uit te lichten.
Wil je je verhaal delen (vrijblijvend en vertrouwelijk) of wil je informatie over het programma; mail of bel dan gerust naar ikwileenkind@tuvalu.nl / 020 – 763 0063 of check onze FB-site: https://www.facebook.com/Ik-wil-een-kind-233973393674295/

Feedback