• 繁體中文
  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Over Danzza

U bent hier

Danzza is een online ontmoetingsplaats voor spermadonoren, eiceldonoren, draagmoeders en hun wensouders. Danzza biedt een uniek platform waarmee mensen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar indien gewenst anoniem in contact kunnen treden in een veilige omgeving. Om deel te kunnen nemen en gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van de website is een lidmaatschap nodig. Met een lidmaatschap heb je volledige toegang tot onze website. Bij het verstrijken van je lidmaatschap wordt deze niet automatisch verlengd. Je bepaalt zelf of en wanneer je het lidmaatschap verlengt. De werkwijze van Danzza is eenvoudig: je wordt lid en maakt een uitgebreid profiel aan. Andere leden, aan wiens zoekcriteria je voldoet, kunnen je gemakkelijk vinden en anoniem met je in contact treden. Je kunt middels onze zoekfunctionaliteit natuurlijk zelf actief op zoek gaan naar geschikte partners voor je specifieke wens. 

Danzza beschikt over relevante informatie op juridisch, medisch en aanverwant gebied en stellen deze ter besschikking aan onze leden. Deze informatie is op aanvraag beschikbaar.

Danzza is serieus. Wij stellen ons ten doel om alle partijen bij elkaar te brengen zodat kinderwensen op verantwoorde wijze in vervulling kunnen gaan. Daarom is Danzza ook een betaalde service voor iedereen. Wij willen namelijk alleen serieuze en verantwoordelijke mensen respectvol met elkaar een levensveranderend traject willen en kunnen doorlopen.

Wij maken gebruik van het SSL protocol (https) om de uitwisseling van gegevens tussen je browser en onze website te versleutelen. Verder gebruiken we diverse software en checks om onze systemen en database veilig te stellen tegen misbruik.

Feedback